♥Contact Me♥

Assalamualaikum. Hai!


Untuk makluman semua, aku ni bukanlah seorang yang banyak akaun laman sosial. Aku takda twitter, instagram, keek dan menatang-menatang yang seangkatan dengannya lagi. Tak berapa gemar sangat. Malas nak handle akaun bebanyak. Aku hanya aktif berblog dan berfesbuk sahaja. Hehe. Aktif le sangat. Anggap je la begitu ye.


Jadi hanya inilah caranye korang nak hubungi aku iaitu melalui EMAIL, FACEBOOK Personal dan FB Blog Fanpage. Untuk akaun fesbuk tu aku private jadi sape yang nak jadi kawan, add la aku jadi friend eh. InsyaAllah aku akan approve kalau aku dah skodeng fesbuk korang takde unsur-unsur yang mencurigakan. Hehe. Yang fanpage tu korang LIKE je la kalau suka baca aku membebel panjang kat belog aku ni ha. Nak lagi senang atau lebih personal, contact je aku kat email. Orait!




Ini EMAIL address aku :: 
noor_shahada@yahoo.com
noorshahada@gmail.com




Ini FACEBOOK personal aku ::







Ini pulak Fanpage Blog aku kat Facebook ::






Kalau ada sebarang pertanyaan ke, nak request aku design ke, nak tanye apa-apa soklan ke, pendek kata apa-apa je la tujuan korang kan, jangan la malu-malu nak kontek aku melalui medium yang tertera di atas. InsyaAllah..pasti aku akan bagi feedback dengan seberapa segera kalau aku online la. Harap bersabar kalau aku lambat reply. Huhu.


Sekian, terima kasih!

Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)

 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com