Saturday, 5 April 2014

PORTFOLIO : Belog Cik Puan GKSB

Assalamualaikum. Hai!


Dah berkurun lama aku tak update pasal portfolio design blog kan? Yang portfolio ni pun dah lama dah sebenarnya. Hujung tahun lepas punya kalau tak salah. Dah berzaman baru nak update. Basi betoi. Haha. Tak nyempat nak update. Err..sebenarnya tak rajin je. Lagipun sekarang ni baru le bodben celcom ni macam laju sikit line nye bila dah dua bulan guna. Baru le rajin sikit aku online. Dah nak dekat beranak baru line nak laju. Hampagas betoi. Huhu.


Ok la. Takmau celoteh panjang sangat. Nak cerita pasai design blog ni. Dapat upah dari sahabat blogger yang dah lama aku kenal sejak berblog. Dia jugak blogger pertama yang aku pernah jumpa sebab dulu dia study kat USM dan aku pulak kerja kat sana. Jadi selalu jugak le kontek-kontek dengan beliau. Pernah berjumpa beberapa kali dan keluar makan sama-sama. Sampai sekarang masih lagi berhubung walaupun masing-masing dah jauh beribu batu. Aiseh. Hehe.


Ini lah rupa penuh blog Cik Puan GKSB.


Beliau request nak design yang simple tapi bersesuaian dengan tema belog dan warna fevret beliau. Design guane rupa semua terserah pada aku. Design la ikut suka hati aku yang konon kreatif ni, janji dia berpuas hati dan kena dengan tema. Kalau ada yang tak kena baru dia request untuk aku ubah sikit. Tapi tak banyak pun komplen nye. Kira yang aku design tu beliau puas hati dah. Alhamdulillah. Senang kerja dengan orang camni. Hehe. 


Terima kasih kat Cik Puan GKSB sebab sudi upah aku dan sabar menanti hasilnya walaupun ambik masa lama gila nak siap. Huhu. Bertuah rasa badan selalu dapat customer yang jenis sabar menanti macam ni. Ada lagi satu portfolio nak update nanti. Yang tu pun dah berkurun lama. Lepas tu ada satu lagi blog tengah struggle nak siapkan sekarang ni. Sejak kawen ni idea macam tumpui sikit. Sabor je la. (-_-")


Oh..lupa pulak. Kalau nak tengok hasil design aku yang konon kreatif nak mampus kat blog Cik Puan GKSB ni boleh la terjah blog beliau kat link berikut : BELOG CIK PUAN GKSB. Selamat menjamu mata. Hehe.



Bisik-bisik :: Banyak dah terlepas customer sebab takde internet tempoh hari. Takpe la. Bukan rezekiku. InsyaAllah akan ada yang lain. Yakin dengan rezeki Allah. (^_^)

Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 orang bagi nasihat:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

tak banyak komplen sebab berpuas hati...

hihihihi

Z@i Z@mR33 said...

rerasa nk soh sha design blog gak la...emmm...emmmm

Nasuha Puteri Nass said...

Assalamualaikum.....cantiknya design blog....

Kira Sakura said...

oh shahada ke design blog gk. baru tau ihihihi



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com