Wednesday, 8 June 2011

~Wordless Wednesday #1 | Sanggup Bayar?~

Assalamualaikum. Hai!




Bila tengok kat dashboard ramai blogger yang aku follow buat entry macam ni, rasa berminat pulak nak join. Aku adalah penge'like' yang ke 330 Page Wordless Wednesday. Jadi ini adalah entri aku yang pertama untuk Segmen Wordless Wednesday.










Wordless Wednesday ialah di mana pada setiap hari Rabu, semua blogger hanya meletakkan gambar sebagai entry tanpa sebarang penjelasan diberikan untuk menerangkan tentang gambar tersebut. Lantak la pembaca nak describe camne pun tentang gambar tu. Wokeh!



Bisik2:: First time entry aku takde bebelan panjang berjela. Layan je la. ^_^

Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

14 orang bagi nasihat:

AyuE SurihanyOt said...

langgar bontot bayar..nice..haha

kiera'sakura said...

cik sha jenjalan dgn kete tersayang..hihihi

nanad said...

gahah..wujud kah website itu?

salemaziz said...

langgar jgn x langgar!! :DD

syafiq said...

haha bagus gila bumper sticker dia :D

a little less conversation said...

bontot apekah? haha

Amirul Faiz said...

nak membebell gak bleh?...hehe..saya budak baru blajar...

syAzAnA said...

ade jugak macam tuh? haha

ParkAir said...

Uihh lucah betol. Mesti kete ibu ayam tu.

cik azeya said...

ahaha. comel gile. !

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha..kalau tersentuh je xpe kan..xyah bayar... =P

Khairy said...

peh..gile style beb. Siap ada laman web..hehe

Marya Hana . said...

sesak ! heee :D

L@dyKichiMachiko said...

hahaha.lawaks..kalau langgar bontot unta camane tu? kreatip sesgt...



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com