Wednesday, 26 February 2014

Kembali aktif menulis..mampu ke tak? :P

Assalamualaikum. Hai!


Tak tahu nak mulakan dari mana. Macam makin kekok pulak nak menulis sebab sejak start bizi dengan persiapan nak kahwin dulu, dah kurang belek blog. Lepas dah kahwen lagiiiiiiiiiii la makin tak tersentuh belog busuk kesayangan ni ha. Tambah-tambah bile dah pindah Ganu stay kat rumah mertua. Memang lagi jarang le den nak mengonline kan diri. Sebab line internet pun semput-semput. Sian kat blog ni terabai oleh tuan die. Hehehe.


Memang rindu nak aktif balik menulis ni. Maklum le memang menulis ni pernah jadi hobi dulu. Tapi tu la. Keadaan line internet yang pemalu segan nak mati ni kekadang buat den macam nyampah nak on laptop.


Tak boleh dah nak tulis blog atau buat kerja design meniarap cenggini. Wuuu..*kasik hint sikit..:P * 


 Lagipun, sekarang ni nak tulis apa-apa pun pasal diri kena mintak izin encik CH dulu. Dapat green light baru boleh nak melalak kat blog. Dah jadi isteri orang le katakan. Kena jaga sikit adab. Bukan kat dunia realiti je. Kat dunia maya ni pun sama. Tak boleh nak huha huha sangat macam masa muda mudi bujang trang tang tang dulu kala. Huehuehue. Sedor pun diri ek Cik Puan Shahada. :P


Sekarang ni tengah mengumpul kekuatan dan mengerah otak untuk bekerja keras menjadi kembali kreatif untuk siapkan semua kerja design yang dah banyak dan lama sangat tertangguh. Huhu. Sian kat customer lama menunggu dengan penuh sabar. Maaf sesangat. Saya sedang gigih berusaha ni. Harapnya dapat siapkan dalam masa terdekat. InsyaAllah.


Sian pulak kat customer. Apa la aku ni eh. Nak berbisnes buat kerja secara online konon, tapi lembabs sangat buat kerjanye. Huhu. Maaf. Selow macam siput sikit buat kerja sebab keadaan diri ni tak berapa nak mengizinkan sangat. Tak boleh dah nak bersengkang mata sampai tak tidur siapkan kerja macam masa bujang dulu. Kena jaga kesihatan sikit sekarang ni.*kasik hint lagi..hehe..*


Err...nanti la cerita pasal tu eh. Ni sekadar nak memanaskan kembali blog je sebab suami dah bagi izin untuk aktif melalak kat blog ni semula. Yeay! Mekaseh suami. Hehe. (^_^)



Bisik-bisik :: Harap-harapnye tuan blog ni istiqamah le nak 'panas'kan blog die ni eh. Kui3.


Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 orang bagi nasihat:

Z@i Z@mR33 said...

cpt2 update...nk tau pngalaman mengandung :)

Kira Sakura said...

kadang kan perasaan menulis makin hilang bila dah makin lama "membisu"

bila perasaan tue dah datang tiba2 kena cepat2 "ikat" sebelum dia hilang balik ;)



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com