Sunday, 28 April 2013

~ SIMBS Part 7 :: Entri Penghargaan ~

Assalamualaikum. Hai!


Akhirnya sampai dah part terakhir. Hehe. Kesian korang cemuih nak membaca entry pasal event ni je tak habis-habis. Harap maaf ye. Entri kali ni just nak sampaikan penghargaan pada yang terlibat dalam penganjuran event yang sangat best ni. Pengalaman manis sepanjang aku bergelar blogger. Pertama kali dijemput dan terpilih untuk hadir event eksklusif cenggini. Tu yang teruja habes tu. Semua benda yang jadi nak update secara details. Hehe. Sori tau!


Untuk baca part-part yang lepas, boleh la klik pautan kat bawah ni.


Baiklah. Entri ni akan penuh dengan gambar je. Malas dah nak berleter panjang-panjang. Jom tengok gambar!

With Jess. Very sweet person. Beliau ni yang email dan jemput aku untuk join event ni. Thanks dear! (^_^)


With Jung Yee. Very nice person. Sudi hantarkan aku dengan Cik GK pergi stesen LRT terdekat sebab kami takde transport. Thanks dear! (^_^)


Alamak! Lupa pulak nama beliau ni. Hehe. Sorry. Btw, thanks to you too! (^_^)



With Miss Christine. Orang kuat Fair & Lovely. (^_^)

Bergambar dengan blogger yang tinggal sebelum berangkat pulang. Lagi 2 orang dah balik awal. Tak sempat nak bergambar ramai-ramai.


 Team "KAMI BLOGGER UTAGHA".  Aku, Cik GK, Erika dan Mek Onie. Hehe. Tak sangka jumpa kat sini. (^_^)


Beg door gift dan hadiah dari Fair & Lovely. Semua dapat hadiah yang berlainan sebab dorang bagi ikut minat kita. Dorang skodeng blog kami habis-habisan. Aku dapat hadiah sempena pertunangan aku dulu. Sweet sangat dorang ni! Terharu ai tau. Hehe. Tak sangka dapat hadiah tunang walaupun dah berkurun berlalu. (^_^)


Inilah hadiahnya. Frame yang super gojes. Mahal kot frame camni. Tenkiu Fair & Lovely! (^_^)


Tamat dah entri pasal event "Serikan Impianku Menjadi Blogger Selebriti" anjuran Fair & Lovely. Terima kasih sebab sudi pilih diri ini. Terima kasih Fair & Lovely dan pihak Edelman terutamanya pada Cik Jess yang deal dengan aku untuk jemputan ni. Tak sabar nak tengok rancangan realiti dari Fair & Lovely kat tv9 yang Miss Christine bagi tahu masa event hari tu. Nak tengok orang-orang yang dah berjaya realisasikan impian mereka. Boleh jadi motivasi kat diri ni jugak nanti. Hehe. 


Sebelum tu, nak kongsi link blog kawan-kawan blogger lain yang join event ni. Semoga ukhwah yang terjalin akan terus berpanjangan. InsyaAllah. Nice to meet all of u.



Bisik-bisik :: Kenangan manis yang tak mungkin dapat dilupakan! (^_^)

Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 orang bagi nasihat:

Ym.Bundle said...

wooo..glamer..mek oni pon ade..tu je aku kenal..

onie said...

onie rasa first time kot jumpa kak sha,betul tak? finally,we meet here :D

micah aje said...

bestnye...nak ikut gak...huhu

NinaAz said...

bestnya dapatjoin event macam ni! :)



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com