Monday, 22 October 2012

~ PORTFOLIO :: Sticker + Button #1 ~

Assalamualaikum. Hai!


Err..Tak sempat nak update belog sendiri. Kebizian yang teramat. Bizi dengan job design yang makin mencurah-curah. Bizi dengan kerja kat opis. Bizi dengan hal peribadi lagi. Rasa macam tak cukup tangan. Kesian tangan yang ada dua ni kena kerah tenaga buat kerja. Tangan kanan paling banyak memainkan peranan buat kerjanya sampai lenguh-lenguh die. Kesian. Tangan kiri ni nak kerah sangat pun tak boleh. Die memang pemalas sikit. *Tetibe* Hehe.


Alhamdulillah. Rezeki job design aku agak memberansangkan kebelakangan ni. Terpaksa membahagikan masa untuk siapkan satu-satu design. Harapnye customer aku semuanya sabar menanti. Kerja design ni die kena rileks-rileks sikit. Tak boleh rush sangat. Kalau tak, idea memang taknak muncul. Lagi pulak, aku dalam minggu yang sangat-sangat la hectic sekarang ni. Lepas raya aji nanti baru la boleh rileks sikit untuk fokus sepenuhnya kepada job design tersebut. Huhu.


Oh ye. Kali ni takde nak update ape sangat pun. Nak cerita pasal diri sendiri, nanti-nanti la aku tulis. Belum masa yang sesuai lagi nak ceritakan. Dah tiba masa nanti baru aku bongkarkan rahsia. Aiseh. Rahsia konon. Macam la ade orang peduli nak tahu pasal diri ko cik sha oi. Kuat perasan sungguh. Huahuahua. 


Ok la. Sebenarnya, aku nak kongsi dua lagi hasil kerja design aku. Jangan la bosan ye membaca belog bushuk saya ni. Rajin sangat update pasal bisnes je. Huhu. Tapi kali ni bukan kategori belog. Yang belog belum settle lagi. On progress. Ini design untuk sticker dan button. Dapat job dari 2 orang kakak yang sangat la mesra. Baik betul dorang. Senang nak berurusan. Aku suka sangat dapat customer baik-baik nih. Setakat ni pun, memang semua customer aku baik-baik belaka orangnye. Alhamdulillah. Allah datangkan orang yang baik-baik jadi customer aku. Hehe. Inilah hasil kerja tangan kayu bersakti aku.


BUTTON :: Sempena Kempen Membaca kat SMSTSSS.
* Burung antu baca buku tu hasil tekapan aku melukis menggunakan Adobe Flash masa buat projek multimedia Final Year waktu study dulu. Teringat kat die. Nasib baik la ada kena mengena. Boleh recycle. Kih3.



STICKER :: Sempena besday anak akak yang tempah ni.
*Die nak ade gambar anak die, Si Dora dan Boots tu, kendian perkataan yang tertera di atas. Design ikut  kepala otak aku. Hepi besday in advance adik. Err..adik ke? Aku panggil mak die akak. Kena panggil die 'nak' la eh? *Terasa tua..Huhu..*



Lepas ni aku mungkin hilang lagi dari dunia belog. Nak fokus siapkan design dan ade projek besar-besaran yang perlu diberi perhatian dalam minggu ni. Nanti aku update pasal projek besar-besaran tu kemudian ye. Biar macam misteri sikit bagi korang berdebar-debar. Haha. Poyo nak mampos betol la ko ni mek'ah. Nasib  korang la kena melayan perangai tak semenggah aku ni. Kui3.


Akhir kata, buat yang berminat nak bekerjasama dengan aku dan merasai khidmat tangan bersakti aku, sila contact di email atau fesbuk ye. Jangan malu-malu tau. Saya yang sentiasa bersedia memberikan khidmat terbaek untuk semua customer. Ecewah. Macam tagline pulak. :P



Bisik-bisik :: Alhamdulillah. Rezeki dari Allah. (^_^)

Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 orang bagi nasihat:

Nornizam Jamal said...

tahniah..

Namee Roslan said...

eh riesha ada buat button tu ? kalau nak tempah berapa eh satu ? riesha location in kl tak ?:D



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com