Friday, 13 April 2012

~PORTFOLIO : Koleksi Header Customer Vol. 1~

Assalamualaikum. Hai!


Err..nak curik tulang sat. Mata letih ngadap coding. Huarghhh. Susah benau nak buat database punye sistem ni. Uhuk! Nyesal masa study dulu tak study dengan gigih. Ni dah kerja dapat task cenggini rasa macam nak rabak mata study balik semua coding. Menanges dalam hati. T_T


Takde nak update ape sangat pun. Nak taip entri berilmiah malas nak berfikir. Jadi nak update hasil kerja bisnes design header aku je la. Macam dalam tajuk yang tertera di atas. Siap ber'volume' lagi. Macam le banyak sangat dapat upah design. Hahaha.


Alhamdulillah. Walaupun takde la dapat banyak tempahan, tapi masih ada yang sudi nak upah aku. Terima kasih bebanyak. Tapi jangan lupe bayo buat yang belum lagi bayo tu ye. Kalau tak, sampai ke sudah le tak dapat header yang original. Yang aku tunjuk tu sample je. Kalau bersetuju dengan design baru bayar. Lima hengget je pun. Bukan mahal sangat. Aku ni baik hati jugak tau dak? Ecewah.


Setakat ni aku design takde lagi komplen dari customer mintak re-design balik header dorang. Maknanye first touch aku tu miracle habes la. Haha. Perasan! Alhamdulillah sebab hasil kerja aku customer puas hati. Gembira woi kalau hasil kerja kita buat orang lain pun rasa gembira. Err. Tapi kalau ade yang mintak redesign balik mungkin cas lebih sikit kot. Keh keh keh. Dah ideanye dari kepala hotak berkarat aku ni je ha. Kalau customer kabo nak camne dakpe le jugak. Sonang kerja aku. Tak payah memerah otak aku ni cari idea kreatif. Kreatif le sangat. Hehe. 


Ok la. Nah aku hidangkan hasil tangan kayu sakti aku design untuk korang cuci mata. Kalau ade yang berminat nak rasa khidmat aku silalah jangan malu-malu contact ye. Nak kata hasilnye cantik kebabom meletop wow tu idok la. Tapi aku akan cuba sedaya upaya hasilkan header yang memuaskan hati dan bertepatan dengan citarasa customer yang disayangi. Eceh! Sempat lagi tu ngipas. (^_^)






Semua header di atas ade watermark nama aku sebab ini adalah sample saje. Ehehe. Sori la kalau korang rasa terganggu dengan nama aku tu ye. Kali ni design customer mintak yang simple-simple dan mostly berminat header transparent. Jadi itulah hasilnye. Simple je kan? Itu je la yang aku mampu. Mintak ampun. 


Ok la. Lastly, bagi yang berminat nak tahu cara nak tempah tu, sila baca entri di link ini ye. Bahagian bawah sekali ada aku mention apa yang patut korang email kat aku. Sila bagi details seperti yang telah dimaklumkan. Nanti takde la aku asyik bertanya berulang-ulang kali kat korang. Kang tak pepasal korang tensen pulak kan. Ehehe. Adios. Nak sambung buat kerja.



Bisik-bisik :: Jangan risau. Walaupun design kecil-kecilan macam ni je, tapi dijamin tau sebab berdaftar. Aku kan ade 'syarikat' sendiri. (^_^)


*Latest upah : RM10..Mekaseh..(^_^)
Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

14 orang bagi nasihat:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

cantik2 blaka.. betul ke RM5 jer.. blh tolong promot bisnes cik sha ni

zaty luvlianncezzz said...

wahhh. nanti boley mintak tolong buat kan eh :)

Inz Indah said...

cantik la..harga brape je ni..? memng simple habes..nak tempah la~ :)

Namee Roslan said...

wah wah..cantik2 semuanya... :) hehe. saya punya header tu buruk gila. taktau lah bila nak tukar tu. hehe

♥CIK SHA♥ said...

@THE LEKAT LEKIT STORY :: mekaseh mummy lekit sebab tolong pomot..malu cheq tau..ehehe..;p

♥CIK SHA♥ said...

@zaty luvlianncezzz :: insyaAllah boleh..tapi tolong berbayar le..kih3..

♥CIK SHA♥ said...

@Inz Indah :: mekaseh dear..takde la cantik sangat..tangan kayu je yg design nye tu..ehehe..

nak tempah? bolehhhhh..sila sila..^_^

♥CIK SHA♥ said...

@Namee Roslan :: tenkiu namee~~~~hehe..

namee punye header pun oke pe..simple..kreatif jugak tu..^_^

Marya Hana said...

cantek ah cik sha ! paling suka yg 1st.. (:

Kumbang Jingga said...

hehehe tq cik sha for my header long time ago cewah hehehe..semoga cik sha berjaya dlm bisnes yg diceburi..Kj doakan :-)

♥CIK SHA♥ said...

@Marya Hana :: yaya kate saye cantik? bhahaha.. oke. itu perasan namanye. kih3..

tenkiu yaya..idok le cantik mane pun..simple jek tu ha..^_^

♥CIK SHA♥ said...

@Kumbang Jingga :: eh2? KJ la..lama tak datang eh..sama2..hadiah ikhlas dari saye walaupun tak seberapa..tenkiu doakan juge..amin...^_^

Zura said...

byk jgak customer sha..semoga sukses...

gamepoint amd said...

not bad. =)



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com