Monday, 21 March 2011

~It's your SPECIAL DAY HONEY!~

Assalamualaikum!



Bersiaran dari Seremban Nogori Sembilan di kuarters polis rumah abang ipar den. Ngehehe. Yo la weh! Aku kat Seremban nih. Sebenarnye ikut akak aku. Dia ada hal urgent dan sangat2 penting nak settle kat Kolumpo pagi Senin nih. Nak pergi Biro Angkasa dengan MBSB. Jadi dia ajak aku temankan die sebab die nak bawak anak dia, si Iqbal sekali. Takmo tinggalkan kat Penang. Nanti tak senang duduk rindu kat anak. Aku pun ikutkan je la.



Kenapa ada hal kat Kolumpo tapi stay kat Seremban? Sebab ada penginapan free la. Bhahaha. Gilos! Mesti la sebab akak aku rindu kat laki dia. Dah alang2 ada urusan kat Kolumpo, lajak je la rumah laki dia kat Seremban ni ha. Jimat dah duit nak sewa hotel kat Kolumpo. Kui3. Walaupun aku agak sogan la jugak dengan abang ipar aku, tapi hantam je la. Habes tu aku nak stay kat mana kalau tak kat sini jugak kan. Apa da!




Aku apply cuti 3 hari. Maknanya Rabu nanti baru balik Penang dan start kerja balik hari Khamis. Sebenarnya malas nak cuti sebab ingat nak kumpul cuti untuk honeymoon nanti. Aiseh. Bernikah pun dak lagi dah berangan nak honeymoon bagai. Hempuk kang. Ahaha. Sebenarnye memang awal2 dulu rancang nak amik cuti pun minggu ni sebab bercadang nak turun Serdang sempena besday encik CH. Tapi terpaksa batalkan sebab beliau sibok dengan kerja. Malas nak ganggu. Alih2 akak ajak temankan die tibe2. Aku pun on je la. Rezeki weh! Dapat jumpa encik CH jugak walaupun sekejap. Gembira rasa hati. Woohoo!



*Iqbal dengan Encik CH. Lepak kat Dunkin' Donuts Mines.*



Semalam pergi Putrajaya amik adik dan terus ke Mines sebab encik CH dah tunggu kat situ. Berjalan la kami 3 beradik sekali dengan adik ipar adik dan encik CH. Hepi sangat rasa walaupun dapat spend masa dengan encik CH selama 3 jam je. Jadilah. At least terubat rindu aku kat dia. Dah 5 bulan kot tak jumpa. Last jumpa bulan 10 tahun lepas. Itu pun rezeki sebab aku ada kerja kat Kolumpo. Dan ini adalah perjumpaan pertama untuk tahun 2011. Memang rasa eksaited sangat dapat jumpa beliau tadi.



Memandangkan hari ni 21hb Mac hari spesel buat encik CH, maka ini adalah entri geli2 untuk beliau. Harap maaf ye kawan2. Hek3. Mintak maaf sayang! Saye nak mungkir janji ni. Boleh eh saye nak tulis pasal awak kat belog saye ni. Kali ni je sebab hari ni hari spesel awak. Janji lepas ni tak buat dah. InsyaAllah kalau tak terlupa. Hiks. Sebenarnye nak buat ucapan je kat awak. Sebagai kenangan. Nanti kalau kite fight-fight boleh la saya bukak entri ni bagi sedar diri sikit. Saya kan selalu jadi pencetus masalah yang selalu buat awak pening nak layan perangai buruk saye tu. Jangan marah eh. Huhu.



Dan inilah ucapan ikhlas dari saya untuk awak..


SELAMAT HARI LAHIR sayang! Semoga panjang umur, murah rezeki dan dirahmati Allah selalu. Semoga hubungan kita berkekalan. Tak sabar rasanye nak jadi isteri awak. Cepat2 la masuk meminang. *Mood gatal me-ghela.Kui3. Err..lagi..Jangan mudah putus asa eh sayang. Walau apa pun jadi, saya selalu ada di sisi awak bagi semangat walaupun sebenarnye membebel je lebih. Tapi membebel untuk kebaikan kita bersama la. Kata nak kahwin dengan saya kan? Kena la biasakan diri dengar bebelan berilmiah saya tu. Huahuahua. Lastly, I LOVE U SO MUCH DEAR!

Sekian sahaja entri geli-geleman dari aku. Jangan marah aa. Hehehe.



Bisik2:: Hepi besday jugak untuk sesiapa yang sambut besday sama tarikh dengan buah hati aku. HAPPY BIRTHDAY!
Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 orang bagi nasihat:

Zura said...

aiseh..entry romantika d amor plak sha nie..kehkehkeh...

♥♥syahadah♥♥ said...

n9 kampung den..yelah kena bebel selalu supaya sayang tak terkejut bila satu rumah nanti :D

Ochie~(^_^)v~ said...

wahhh kak sha... siok la dpt celbrate bday sama dgn abg tercinta. hehehhe.. psst appy bday jg bro... cpt2 la g nek meminang huhuhu.. smg kakak bahagia... muah mis u kak

nora said...

wei aku nk join hempuk ko leh tak
lalallala :p

ENTRY HOT : Betul ke Tak Betul??

Frause said...

Aik...ada jugak mamat tu..lama tak jumpa...bila nak turun penang nih...leh aku bawak dia jalan2 tengok anak mami....hahahahahhaha...



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com