Saturday, 15 January 2011

~CANTIK la tarikh tu!~

Haluu haluu. Hoi! Bagi salam la. Dok haluu haluu pulak die. Ihik! Hai semua..assalamualaikum. Ada yang rindu aku tak? Wasehh. Bajet HOT sangat la ingat orang nak rindu2. Kui3. Tapi Nora rindu aku kan? Tetiap hari tanye aku pergi mana. Kan Nora kan? Lebiu la. ^_^


5 hari aku diam dari membebel kat belog ni. Bukan hilang p mana pun. Ada je cuma tak sempat nak update belog sendiri. Busy sikit minggu ni dengan kerja. Hari2 pun balik lewat. Pukul 7 baru sampai rumah. Malam pulak baru je nak on laptop dah mata ni ha macam kena gam. Tak jadi on laptop terus terbungkang atas tilam. Wahaha.


Walaupun tak membebel tapi still bukak jugak sebab nak tengok update dari kawan2 blog yang lain. Masa kat opis. Kui3. Eh2! Bukan curi tulang la. Aku buka bile terasa tensen nak ngadap coding yang asek error je. Hoi! Menyampah betul la buat web untuk database ni. Tensen tahu bile coding tak jadi. Jadi aku buka la belog nak membaca sekejap bagi rileks otak. Membaca itu adalah perkara WAJIB dalam diari hidup aku setiap hari walaupun baca belog saje. Ingat bace belog tak dapat ilmu ke?


Aha..memandangkan hari ni cuti dan aku takde plan nak g mana2 maka aku nak update belog banyak2 la. Nak tulis entri berjela2 dan banyak2. Biar sampai muntah hijau korang nak baca. Masalahnye ada ke orang nak baca belog aku? Wahaha. Syok sendiri. Lantak la. Pedulik hape aku. Huehuehue. Mekaseh la pada yang sudi baca belog busuk aku ni eh. Sayang korang! Aku cadang nanti nak buat satu page untuk link semua belog yang follow belog aku sebagai tanda penghargaan buat followers aku walaupun takde la ramai mana pun. Mekaseh korang!


Sebenarnye kan, hari tu aku nak sangat update belog. Time kat opis takleh nak update. Kerja berlambak2. Cadangnye nak update malam la pas balik kerja. Tapi tak terupdate sebab tertidur. Sedih pulak sebab termiss tarikh tu. Wuu. Tarikh yang aku maksud kan tu sebelas satu sebelas @ 11-1-11. Cantik oh nombor tu.





Ni status aku pepagi bute sampai opis aku terus tulis kat pesbuk. Nyempat lagi tu. Kui3. Lepas tu ade la yang LIKE dengan komen2 status aku. Komen2 banyak yang lari tajuk pulak tu. Haha. Tapi yang tak boleh blah komen akak aku dengan abang ipar aku. Sengal betul. Perli aku la tu. Mentang2 aku belum kawen lagi. Ini yang rasa nak merajok ni. Wahaha.



*Errr..sakdah tu nama retro aku ye. Famili je panggil.
Korang jangan ngengade nak panggil aku nama tu. Tumbok kang!*







Tengok2. Saje je depa 2 orang ni nak perhangat aku tau. Hoho. Tapi ada aku kesah? Idak pun. Sabar2. Aku dengan encik CH dalam proses merancang. InsyaAllah sampai jodoh ada la berita baik yang akan aku sampaikan. Tunggu je la. Hehe. 


Aku ni kursus kahwin pun belum amik lagi nak kawen camne nye? Hoho. Eh? Tapi tarikh yang abang ipar aku sebut tu pun macam cantik jugak kan? Nanti nak check kalendar tengok hari ape. Kalau ngam boleh la mark siap2. Wiii. Uik? Nape nak mark2 lak ni? Ehem! Takde ape2. TUNGGUUUUUUUUUU. Senyum penuh makna. (^_^)


Tapi kan, sebenarnye tak elok le dok obses sangat dengan tarikh-tarikh ni. Boleh jadi menyimpang pulak nanti. Jangan obses sangat tau! Pesanan khidmat masyarakat. ;p




Bisik2 :: Ape lagi tarikh yang cantik2 untuk tahun ni ye? Ada2. Besday encik CH dan tentulah besday aku. Oh! Besday orang2 yang aku sayang juga. Heee. 

Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

14 orang bagi nasihat:

mardhiah ismail (: said...

hehehe tersenyum penuh makne jugak :)

Nasuha Salleh said...

hehe....ade ape dgn mark itu??
jeng2 ;)

awk.nk tnny...cmner nk buat mcm "bebelan terkini" kt sebelah tu ye?
=( buat la tutorial kalau sudi..hehe
tq ^_^



p/s : Persahabatan Itu Pemanis Hidup

zacky ~786~ said...

wahh..~ tarikh best tu sakdah..

haha..hbs laa adekk kna tumbuk..kui3.!! :P

♥CIK SHA♥ said...

mardhiah ismail::

hehehe..senyum..tak perlu kata apa2..^_^

♥CIK SHA♥ said...

nasuha salleh::

jeng2..hehe..tungguuuuuuuu..

nak tutorial eh?hmm..ok2..akan difikirkan..nanti ai buat spesel untuk u..

♥CIK SHA♥ said...

zacky~786~::

haip haip! tumbok die..ahahaha..

bardboo said...

20 nov tu mmg sgt lawa! ada lgi 10bln ni nk merancang..hehe..

Jom Lawat Blog Bardboo

iniialahaku said...

tarikh lain??? 13-12-11 makin menurun

ARC™ said...

aaaa merepek ah tarikh2 ni. dah kembali ke zaman nostradamus lak

♥CIK SHA♥ said...

bardboo::

lawa kan??nak try rancang dari sekarang..^_^

♥CIK SHA♥ said...

iniialahaku::

errr..cantik jugak kot..^_^

♥CIK SHA♥ said...

arc::

hoh?zaman amenda tu??tak pernah2 aku dengar..aku takde la nak ikut zaman2 tu..aku cuma suka dengan nombor 1 tu je la weh..ko ni..aiyoyo..

Pinky Pixie said...

haha. yatie pun suke tngok nom2 yg cntik. ngee~

nora said...

aku mmg rindu ko pun ni

sib baik ko muncul, klau tak mungkin aku demam rindu kot huhuhu



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com