Saturday, 27 November 2010

~Kini sudah setahun..I LOVE MY BLOG!!~

Salam Sabtu semua. Hari ni cuti jadi banyak la masa aku nak pergi blogwalking dan baca entri2 terbaru blogger lain. Kalau rasa berkenan terus follow. Kalau takpun just tinggalkan jejak bagi komen kat entri @ shoutbox. Heee. Tadi dah puas blogwalking menempek masuk kat blog orang yang join segmen 'Saya Suka La Blog Awak' anjuran Encik Ben. Macam tu la cara aku blogwalking ye. Masuk je blog mana2 yang ada anjurkan contest ke GA ke segmen ke. Pastu terjah la blog yang join benda tu semua. Kui3.


Hari ni 27hb November 2010 hari yang istimewa buat aku dan belog busuk kesayangan aku ni. Diam tak diam dah setahun aku berbloging. Dok merepek meraban tak tentu hala kat belog busuk ni. Kat sini la tersimpan bermacam kisah hidup aku. Huiii. Sayang mmmuah mmuahh la kat belog kesayangan ni. Tempat aku nak luahkan perasaan, nak membebel, nak berkongsi pendapat dan macam2 lagi.



Dengan belog busuk ni jugak aku dapat kenal ramai kawan blogger yang baik hati, gila-gila, kreatif dan friendly macam Dr. Farhana, Anna Boleyn, GKSB, Cikgu Isza, Hamzah, Linglung, Miss Lolly dan ramai lagi. Pastu dapat kenal dengan blogger2 yang famous dan hebat macam Cik Epal, Hanis Zalikha, Irine Nadia, Cik Intan, Mr. Ben, Zara , Arc, Mr. Khairul, Naz, Fadhli Hamdan, Zack Zuhairi dan ramai la jugak walaupun dorang tak kenal aku. Keh3. Perghhhhh. Luas betul dunia blog ni. Ramai tu. Ni pun tak sampai suku yang aku kenal. Ramai lagi yang hebat2 kat dunia blog ni yang aku tak kenal.


Tak lupa jugak buat 309 followers yang mengikuti belog ni dari awal sampai sekarang. Dan juga silent readers yang tak follow tapi datang baca entri merapu aku. Hehe. Terima kasih banyak2 sebab menyokong aku. Dengan adanya korang la aku lagi bersemangat nak update blog. Tak kesah la ade orang komen ke tak entri aku tapi aku tetap bersemangat nak menulis sebab aku kan memang kuat membebel. Tapi membebel melalui penulisan je la. Hiks. Terima kasih semua kerana sudi membaca penulisan aku yang tak hebat ni. Luv u all so much!



HAPPY BIRTHDAY The Colours Of My Life!!



Bisik2:: Nak pergi tengok Ngangkung hadiah untuk diri sendiri dan belog. Ngam tak?? Hehe.


Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

12 orang bagi nasihat:

diriku said...

keep blogging =]

::m!SS edURA hanUM:: said...

pejam..celik.pejam celik sudah setahun kan
selamat berblog lagi.

FarhanaDr said...

Wahhhhh.. Selamat ari lahir the colours of my life.. Keep on blogging cik sha.. ;)

syafiq.net said...

wow selamat ulang tahun :D moga tambah sukses

KimiCnoL said...

selamat hari jadi blog awk..hehe..saya baru sebulan lebih berblogging..sila tunjuk ajar ;)
JOM BACE ENTRY BARU
"1.Blogger Kene Rajin Menulis??"

KABAKOGA said...

nantikan jubli perak ke emas,,
buat pesta sate ajak skali yek!

Izz said...

congratz. blog da setahun.=))

Khairy said...

uish....dah setahun dah hang berblog. Makne nya aku lagi muda dari hang la ye...yeah..hehe

hepi besday..apa lagi tiup la lilin...hehe

fatynlicious said...

selamat hari jadi buat blog anda!
jangan berhenti menulis ya? kami semua masih mahu membaca tulisan anda

Zura said...

happy bday sha...hadiah ape..hehehe

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Ngaaaa,

tahniah yang :)

Cik Su said...

ooo dah setahun ek..tu la tengok follower pun ramai..hehe..congrats



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com