Wednesday, 17 November 2010

~Geng Blogger sudah kembali pulih..Yippie!!~

Raya pun tak rase ape2. Sempat lagi buka internet tulis blog. Kenapa la Raya Haji tak meriah macam Raya Puasa eh? Memang dari dulu2 rasa macam tu. Hari ni pun aku tak keluar g mana2. Terperap je dalam rumah. Eh? Malam ni nak pergi rumah makcik la. Ada kenduri aqiqah. Terlupa pulak. Hehe.


Hmm. Esok dah kena kerja. Sorang2 kat opis esok sebab Aini dengan KakMas cuti. Takpe la. Aku cuti pun tak buat ape kat rumah bosan jugak. Baik aku pergi kerja. Minggu ni banyak kerja yang tertangguh sebab kemalasan melanda hari Isnin dan Selasa yang lalu. 2 hari tu asyik ngantok je manjang. Pemalas tahap gaban betul. Ish3.


Tengah belek2 entri terbaru kawan2 blogger yang masih aktif update walaupun dalam mood raye. Tetiba aku ternampak entri dari kak Eryati yang cakap pasal Geng Blogger (GB). Eh? GB dah sehat? Malware semua dah mampos? Terkebil2 tak percaya terus pergi buka GB. Hasilnya GB dah berfungsi seperti biasa. Yeay!! Yippie yippie!! Lepas ni tiap kali update leh semakkan entri kat situ. Hoho.




Sejak GB diserang malware, aku dah lama tak buka laman tu. Berapa lama eh GB kena serang malware? Tak ingat dah aku. Lagipun aku dah kurang aktif berblog sekarang ni ha. Ikut mood kalau nak menulis. Idea tu memang ade je sentiasa. Tapi kalau takde mood, idea pun jadi tersentot. Tak tau nak tulis ape. Hehe.


Lepas ni senang la aku nak blogwalking ke, blogcrawling ke kan. P nempek je kat GB tengok entri terbaru geng GB yang best2. Ehehe. Teruja betul rasenye. Hoyeah! Thanx to admin GB yang bertungkus lumus menghapuskan walware2 jahanam tersebut. Aku tahu memang susah nak pulihkan kalau takde kepakaran nak membelek2 ape punca sebenar yang menyebabkan malware2 tu menyerang. Anyway, congrats!!




Bisik2:: Kalau jadi kat aku mahu cuak kot. Kepakaran nak menghapuskan malware tu belum ade lagi. Nak kena belajar ni dari admin GB. Hehehe.

Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

7 orang bagi nasihat:

liyana aziz said...

dah boleh ke kak?? lama x try bukak.. hari tu ada yang cakap boleh, yana bukak x leh lagi.. muahahahahha.. salam aidiladha.. =)

♥CIK SHA♥ said...

liyana aziz::

boleh dah dik..akak pun baru je tau tadi..hik3..

cikgu isza said...

oh.. dah sihat yer.. akak nak gi jenguklah..

Zura said...

kebetulan akak tgh buat entry..tgk entry sha kat sidebar...terus ping kan entry kat GB...

mia said...

salam aidiladha jugak dear

Syafrizal said...

lama juga tunggu GB ni
asyik malware je

Anna Boleyn said...

hehe dah okay kan GB! suka! ;)



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com