Sunday, 31 October 2010

~Berwajah Baru!!~

Berwajah baru? Eh. Aku bukan p buat plastic surgery la. Jangan salah faham. Wajah aku takde yang barunye. Cenggitu la jugak. Tak lawa sangat. Tapi takde la hodoh. Cume COMEL je. Kui3. Perasan nak mampuih aku kan? Nak buat macam mana. Diri sendiri je la mampu nak puji diri sendiri. Jadi anda2 semua sila la redha ye. Muahahahaa.


Haaa. Perasan sesuatu yang baru tak kat blog aku ni?? Apa macam?? Lawa tak? Kui3. Blog aku dah ade header baru. Setengah jam yang lalu aku pulun buat. Pagi ni terlebih rajin. Tu yang terhasil header baru ni. Dah lama sangat nak tukar header baru pas dah tukar layout tempoh hari. Baru hari ni terlaksana.


Yeay!! Suke betul rase. Sebab perasan header blog sendiri cantik. Padahal hampeh je. Orang lain pun leh wat camtu jugak. Lagi cantik dari ni. Ngeh3. Takpe la. Yang penting hasil tangan sendiri. Pasni boleh wat bisnes la. Kui3. Macam la ade orang nak upah ko cik sha oi. Berangan boleh. (-_-)"



*LAWA TAK? LAWA TAK? KUI3..*


Aku buat header ni pakai photoshop je. Tak reti nak pakai software lain. Corel draw ke, illustrator ke, memang aku tak reti. Photoshop je aku expert. Sebab tu la p mintak kerja designer dulu tak lepas. Hek3.


Walaupun aku belajar bidang teknologi multimedia dulu, tapi cara nak guna software2 ni takde tutorial ye lecturer buat. Semua belajar sendiri. Kesian. Nak buat macam mana. Dah la aku ni pemalas nak explore sendiri. Jadi photoshop je la yang mampu aku nak explore pun. Yang lain2 tu takdo mood aku nak kelebet satu persatu. Itulah alasan orang pemalas macam aku. Kui3.


Hah! Ade ke yang berminat nak upah aku wat header blog? Boleh je kot. Harga runding kemudian. Nak macam mane boleh je arah2 aku. Aku dah biase diarah2 ni. Maklum la kerja sekarang asyik kena arah je. Jadi dah mangli dengan situasi macam tu. Tapi dengan syarat jangan arah yang bukan2 sampai temperature aku naik tinggi. Kang tak pepasal keluar taring aku. Kui3.


Eh. Ok la. Aku nak p mandi. Jap g nak buat kek. Sian kat mak aku. Asyik dok mintak aku buat kek je tapi aku tak buat2. Hek3. Nak buat kek pun kena ada mood jugak. Buat tanpa rela hati kang hancus pulak kek aku buat. Tak ke merugi je nanti. Sampai sini dulu. Rajin nanti aku update lagi. Boi boi.



Bisik2:: Rasa macam nak berbisnes pulak. Tapi laku ke eh?? Hmmmm..
Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

13 orang bagi nasihat:

saya_arief said...

cantik.
;D

Amir Izzat said...

wah! cantik! cantik! wajah baru..hehe... cun header tun....

p/s: amir bru je belajar photoshop...

nota: jom ke blog amir baca petua gebu maizawati

piKOk said...

lawa lawa!
i lyke!

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hye dear sis.. chantekk sgt headerr tu.. nk cenggituu jugak!:D

miSs Zie said...

smart...nak jgk..tp nk free ley x??hehehehe..gurau jew^__^

Syafrizal said...

lawa dan besar ehheh

Wan Gerrard said...

wah, semakin cantik blog dah.^_^v

♥CIK SHA♥ said...

saya_arief:: maceh maceh..^_^

amir izzat::a'a..berwajah baru..nampak fresh je kan??kui3..mekaseh sbb kate cantik..sila la belajar photoshop dgn tekun..nnt leh design cantik2..^_^

♥CIK SHA♥ said...

pikok:: tenkiu bebeh!!


fifiey:: hye dear! thanx..nak ke??boleh2..tapi kena bayar upah dulu..hehe..^_^


miss zie:: mekaseh yunk! nak boleh..tapi free tak dpt le..kui3..

♥CIK SHA♥ said...

syafrizal:: hehe..besau kan?? puas sket mata orang melihat..


wan gerrard:: mekasehhhhh..improve sket2..lama2 jadi la cantik..hehe..

intanurulfateha said...

kak!
lawa header

honestly~ :)

Anna Boleyn said...

hehe cantik cik sha! suka suka..gambar profile pon dah tukar kan. cantik. :)



p/s : jom baca

Mission 2 accomplished - Warm advice to all HLN commentators.

hiro said...

cunn..dh..



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com